UNA FORMA DE GESTIONAR ESGOTADA

31 08 2010

 Fa temps que venim denunciant la falta de previsió de l’equip de govern durant aquests últims anys. Una falta de previsió que ha conduït Tordera a tenir una de les xifres d’atur més altes de la comarca, a més d’una situació financera pèssima. L’equip de govern ha situat Tordera en un carreró sense sortida i res ens fa pensar que d’aquí al final de legislatura la cosa pugui canviar.

Després d’anys d’ingressos extraordinaris que no han estat invertits en res productiu ni que creï llocs de treball estables i a llarg termini, Tordera pateix les conseqüències d’una nefasta gestió municipal. L’equip de govern davant de la seva incompetencia només ha tingut una idea. Una idea nefasta per a les famílies torderenques, com és l’augment d’impostos i taxes municipals. Per culpa de la mala gestió del partit que dóna suport a Zapatero al congrés dels diputats, l’IBI ha augmentat aquest darrer any un 10 % , un 15 % la taxa d’escombraries i un percentatge superior a l’IPC en la resta d’impostos i taxes. És a dir, només cal que una familia torderenca miri els rebuts de fa anys i miri els actuals per comprovar com CIU només ha fet que augmentar-los, treient diners de les seves butxaques per destinar-los a pagar sous astronòmics, càrrecs de confiança i despesa supèrflua que no ajuda a crear llocs de treball.

Fa temps que allò que el PP vaticinava a la campanya de les eleccions municipals del 2007 està passant. És més necessari que mai que la veu del Partit Popular de Catalunya sigui al ple municipal per poder aportar totes aquelles solucions sensates que resolguin els greus problemes que pateix Tordera en general, i molts ciutadans en particular. Unes solucions que passen per deixar d’escanyar als habitants de Tordera i per més austeritat. Que passen per invertir en economía productiva i no en electoralisme. Que passen per ajudar a crear llocs de treball a llarg termini i no abultar cada cop més les nòmines dels regidors i càrrecs de confiança. I que passen sobretot per fer polítiques serioses com ja proposàvem al 2007 i no polítiques improvisades ni la demogògia emprada per l’alcalde culpant a tothom d’allò del qual ell n’és responsable.

El primer pas per fer fora Zapatero de la Moncloa és evitar que aquells que practiquen les seves mateixes polítiques segueixin governant pobles com Tordera. I la solució per aquests dos problemes passa per uns bons resultats del Partit Popular a Tordera, a Catalunya i a Espanya, que ens ajudin a poder posar fil a l’agulla als problemes dels ciutadans, amb rigor, serietat i eficàcia com ja vam fer quan vam tenir l’ocasió de governar.

Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: