MOCIÓ EN DEFENSA DE LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS

30 01 2012

En l’apartat de mocions del darrer ple, es van aprovar les 2 presentades per CIU, PSC i PP. En la primera, en defensa de la xarxa d’escoles bressol,  ERC també s’hi va adherir i els quatre grups municipals de l’Ajuntament de Tordera vam aprovar durant el ple de la setmana passada una moció en defensa dels centres educatius municipals i del manteniment de la xarxa pública d’escoles bressol, arran de l’anunci de la Generalitat d’ajornar de manera indefinida el pagament de subvencions a les escoles bressol. El consistori local recorda que la Generalitat és responsable d’aquest ensenyament. Per tant, li correspon resoldre aquesta situació d’incertesa i garantir els recursos suficients perquè les escoles bressol puguin mantenir el nivell de qualitat de què gaudeixen, evitant així un sobreesforç a les famílies i als ajuntaments.

És un compromís del Partit Popular de Tordera l’ajut a les famílies del nostre municipi. Les famílies fan un esforç considerable per pagar l’escola bressol i considerem que no es pot augmentar el preu. El nostre compromís era no tocar-lo en els propers 4 anys. Aquest darrer any ja es va congelar (essent aquest un dels punts en que coincidíem amb la proposta d’ordenances de l’equip de govern).

Ara bé, davant la postura de la Generalitat ens preocuparia molt que fossin les famílies qui haguessin de suportar un nou recàrrec el proper any . El nostre compromís és treballar per tal que no es produeixi i així ho proposarem a l’equip de govern quan ens reunim en la comissió creada arran de les darreres ordenances fiscals per tal d’estudiar possibles bonificacions a famílies i empreses. En aquesta comissió no només defensarem una congelació d’aquesta taxa sino que treballarem per tal d’establir bonificacions a aquelles famílies que més els costa pagar el servei.

Consulta clickant aquí la noticia a Ràdio Tordera

Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: