ALTRES PROPOSTES DEL PP DE TORDERA DURANT EL PLE DE GENER

12 02 2014

L’altre dia parlàvem de la proposta del PP de Tordera perque es deixés de contractar a dit a personal laboral de l’Ajuntament. En  l’ apartat de precs i preguntes del Ple el PP va tractar altres temes. Entre d’altres, va proposar algunes mesures d’estalvi i es va interessar per subvencions provinents d’administracions superiors.

En l’àmbit urbanístic, els populars van preguntar per la situació del polígon industrial de Can Buscà.  En paraules de Xavier Martín, “el PP de Tordera sempre ha considerat prioritari el desenvolupament industrial del municipi ateses les seves bones comunicacions amb la resta del territori.” 

Finalment també va tornar a demanar que es constituís la mesa local per la ocupació. Segons Martín, el govern municipal havia adquirit aquest compromís arran d’una moció del PP. El portaveu popular considera que “és molt important la creació d’aquesta mesa per dinamitzar l’economia local en àmbits estratègics com el turisme d’un sol dia relacionat amb l’esport i la natura, per reforçar l’activitat econòmica entorn del mercat setmanal i treballar en l’arribada de noves empreses i comerços a Tordera.”

Podeu escoltar-ho aquí

Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: