PRECS I PREGUNTES PP-TORDERA PLE DE MARÇ

23 03 2014

PRECS

1-    L’any 2013,a proposta del PP, es van incloure a les ordenances fiscals diverses bonificacions. La més significativa és la reducció d’un 10 % en la taxa d’escombraries per a nous negocis en els primers 2 anys. A finals de 2013 ja vam demanar que s’informés i veiem que dins del període per sol·licitar bonificacions en escombraries no s’ha fet. Demanem que aquesta bonificació s’apliqui de forma automàtica sense necessitat d’haver-ho de sol·licitar.

2-    El restaurant la Masia té una sortida d’autocars que va a parar al Carrer Catalunya. Si observem la fotografia veurem que hi ha rascades dels autocars amb el paviment. Això provoca que molts d’ells no facin servir aquesta sortida i acabin sortint pel Carrer Girona fent maniobres perilloses com per exemple donar la volta en l’encreuament amb el Carrer Aragó. Entenent que és difícil controlar aquestes imprudències una solució seria construir un ressalt al Carrer Catalunya, just a on s’incorporen aquests autocars per evitar que rasquin amb el paviment. Demanem que s’estudiï aquesta possibilitat

  1926825_10203395031818565_1145125165_n 

3-    Al carrer Doctor Fleming, a l’alçada de les escombraries properes a l’escola Sant Josep hi ha, baixant de la vorera, un sot bastant profund. Ens han dit que fa uns dies hi va caure una persona trencant-se la cadera. Demanem que es repari el més aviat possible

 ddd

 

4-    Demanem que, tal com es va acordar ja fa més de 2 anys i com ja hem sol·licitat reiterades vegades en aquest plenari, que s’inclogui una casella a les instàncies per que aquell que ho desitgi pugui ser contestat en castellà

5-    A finals d’any es va demanar unes pilones al Carrer Antonio Machado per facilitar la sortida de vehicles de la Comunitat Narcís Oller. Demanem que es procedeixi a col·locar-les.

 sss

 

PREGUNTES

1-    Quan estarà llest el reglament de prestacions municipals d’emergència social? Inclourà criteris com per exemple un mínim d’anys d’empadronament, la residencia legal al nostre país i/o no haver estat sancionat per alguna ordenança municipal?

2-    A partir d’aquest any, a proposta del PP, es bonifica en un 20 % la taxa de llicència d’obertura a aquelles persones que estan a l’atur. Volem saber com s’informa d’aquesta bonificació a les persones que hi tenen dret.

3-    Aquest any es produirà a Tordera una revisió dels valors cadastrals. El dia 25 de febrer es va realitzar una reunió per conèixer amb més detall el procediment. Volem saber com afectarà al ciutadà de Tordera aquesta revisió dels valors cadastrals.

4-    El Consell Català de l’Esport concedeix subvencions per actuacions urgents d’adaptació a la seguretat, l’habitabilitat o la funcionalitat dels equipaments esportius. Volem saber si s’ha sol·licitat aquesta ajuda ja que hi ha zones esportives de la població, com per exemple la de les Ferreres o la de Tordera Park que compleixen amb els requisits i on podríem obtenir fins a un 90 % del cost de les reparacions.

Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: