VALORACIÓ DEL PACTE CIU-SOM TORDERA

19 06 2015

El Partit Popular de Tordera respecta la decisió de CiU i SOM Tordera d’arribar a un acord de governabilitat. En aquest sentit celebra que sigui la llista més votada la que finalment governi, independentment amb qui hagi arribat a un acord.

En paraules de Xavier Martín, portaveu del PP de Tordera, “després dels espectacles viscuts al llarg de les últimes setmanes, amb confrontacions públiques entre alguns partits on només es parlava de sous i poder polític sense conèixer detalls dels programes de govern, avui veiem un pacte que, tot i que en molts punts no compartim o no sabem com es desenvoluparà, sí que conté un programa on no s’escenifica cap picabaralla per sous ni càrrecs.” El PP de Tordera també valora positivament la reducció del cost polític de l’Ajuntament en un 16 %.

Pel que fa al pacte en sí, el portaveu del PP de Tordera es reunirà aquests propers dies i setmanes amb tots els regidors de govern per conèixer de primera mà i amb detall l’acció de govern que durà cadascun d’ells d’acord amb el contingut del pacte. La primera d’aquestes reunions tindrà lloc dilluns amb el 1r tinent d’alcalde i coordinador de govern, Josep Llorens.

En aquestes reunions, el PP de Tordera farà especial referència als aspectes de Tordera que més els preocupen i que, de la lectura de l’acord de govern, no tenen clar com s’hi posarà solució. La seguretat, la problemàtica amb okupes conflictius i gent que s’aprofita de serveis socials, l’evolució dels impostos en els propers anys o la promoció econòmica per reduir l’atur a Tordera i promocionar el nostre poble.

Finalment el PP desitja sort i encerts al nou govern i considera que cal donar 100 dies de gràcia al nou govern en el que es podran començar a veure les seves línees de treball i recorda que complirà amb el seu compromís de fer una oposició constructiva independentment de quin sigui el color del govern. Una oposició constructiva que els permeti aplicar, des de la oposició, punts del seu programa electoral i a la vegada fiscalitzar l’acció de govern per evitar que els problemes que té Tordera dels quals es feia esment abans, vagin a més.

Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: