PRECS I PREGUNTES PLE 30 DE JULIOL

26 07 2015

1-En data 6 de juliol, una empresa presentava una proposta de Servei de Recollida de Vehicles abandonats a la via pública en virtut del qual l’Ajuntament, a més, en tindria un benefici. Quina resposta se’ls ha donat?

 

2- Els dies 11,12 i 13 de juliol, l’Ajuntament va contractar un servei de vigilància de seguretat a la piscina municipal per un valor de 1176 euros. Entenem que aquesta contractació s’ha fet arrel d’una sèrie de problemes que s’hi estaven produint. Volem saber si a posteriori s’han repetit els problemes i si es té previst tornar a ficar vigilància. S’ha imposat algun tipus de sanció a aquestes persones conflictives? En cas afirmatiu, aquestes persones estan rebent, han rebut o han sol·licitat alguna ajuda de caire municipal?

 

3- Durant el 2015 quantes persones perceptores de la PIRMI han trobat feina a través del servei d’inserció laboral? Quantes ofertes de feina s’han facilitat a persones en aquesta situació?

 

4- En el darrer informe Panel sobre l’escola bressol, realitzat per la Diputació de Barcelona, veiem que hi ha una demanda no atesa 4 punts per sobre de la mitjana provincial. Quines mesures s’han pres per posar-hi remei? Per altra banda, el cost del menjador és aproximadament un 15 % més alt que la mitjana provincial. Quina empresa s’encarrega de prestar el servei? Quan finalitza el contracte de prestació d’aquest servei?

 

5- Al Febrer va caducar el contracte de recollida de residus urbans. Tenim entès que s’està treballant en la redacció del nou plec de clàusules. Es calcula una rebaixa en el cost del servei?

 

 

6- A les darreres setmanes hem vist que a Barcelona hi ha una plaga que afecta als plataners. Diversos ciutadans s’han queixat que aquí a Tordera també es produeix. Volem saber si és així i en cas afirmatiu quines mesures s’han pres

 

7- Un dels acords que el govern municipal va arribar amb el PP en els darrers pressupostos va ser la creació d’una partida per a material de Protecció civil. Volem saber si s’ha comprat algun tipus de material i en quina situació es troba la creació del cos.

Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: