PRECS I PREGUNTES PP TORDERA PLE 26 DE NOVEMBRE

24 11 2015

PRECS

  • A la biblioteca hi ha exposats com a novetat una sèrie de llibres d’autors independentistes: Carme Forcadell, Aleix Sarri, Elisenda Paluzie, Xavier Sala i Martín. Entenem que poden tenir interès per a cert tipus de públic però també considerem que la pluralitat de la societat catalana i torderenca requereix que tots els ventalls ideològics hi estiguin representats. Demanem, doncs, que juntament amb aquests llibres de temàtica independentista se’n comprin d’altres que incorporin la opinió sobre el procés d’independència des de la òptica no-independentista

 

PREGUNTES

  • Durant el mandat passat vam posar sobre la taula la possibilitat que el pivot de la zona centre es pugés a determinades hores de la nit com a mesura de seguretat. Se’ns va dir que s’estudiaria. S’ha decidit implantar aquesta mesura o alguna similar?

 

  • En data 4 de novembre, l’Ajuntament de Fogars de la Selva comunicava que a partir del primer semestre de 2016 es facturaria l’aigua subministrada a Niàgara Parc a 0’48 euros el metre cúbic, 21 cèntims més del que es ve pagant fins ara. En cas contrari anuncien que rescindiran el conveni. Quina és la resposta de l’Ajuntament de Tordera? Quines conseqüències tindrà per als veïns de Niàgara Park?

 

  • En data 29 d’octubre, Correus comunicava que suspenia el contracte amb l’Ajuntament per impagament del deute xifrat en 6247’73 euros. Quines conseqüències s’han derivat de la suspensió d’aquest contracte? S’ha solucionat a dia d’avui?

 

  • Quin és el termini de pagament mig a proveïdors a dia d’avui? Quines previsions hi ha de cara a l’exercici 2016 respecte aquest indicador?
  • En data 29 d’octubre la Generalitat realitza un avís de baixa de la oficina de turisme com a conseqüència que l’Ajuntament no l’hagi classificat en cap de les tres categories que estipula el decret de la Generalitat. S’ha pogut resoldre aquesta situació?
Anuncios

Acciones

Information

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: